Handelsbetingelser

Netshoppen Artium.dk, fungerer i tilknytning til Artium Aps, beliggende på Vesterbrogade 2A, 1620 København V. Alle varer i netbutikken kan også findes i den fysiske butik, og alle varer i den fysiske butik kan købes via Artium.dk. Også selvom de ikke er afbildet på netshoppen.
Vi undersøger gerne mulighed og pris på specielle ønsker og/eller produkter som vi ikke har på lager.

Priser

Alle priser opgives i DKK, og inkl moms.

Levering

Ved køb over 500 kr leveres der fragtfrit i Danmark(undt. Færøerne og Grønland). Ved køb under 500 kr pålægges der et fragtgebyr på 50 kr.

Levering til udlandet, inkl Færøerne og Grønland, leveres IKKE fragtfrit. For ordrer til EU-området opkræves der efter gældende regler dansk moms. Ved levering udenfor EU, inkl Norge, Island, Færøerne og Grønland sendes ordren momsfrit.

Forsendelser fortages af PostDanmark, og afsendel fra Artium.dk sker indenfor 1-2 arbejdsdage, med forbehold for midlertidigt udsolgte varer. Disse fremsendes straks muligt, og der gives besked skriftlig besked om forsinkelsen.

Betaling

Følgende betalingskort kan anvendes til betaling på Artium.dk: Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro, Diners, American Express og JCB
Endvidere tilbyder vi at der kan betales med bankoverførsel til vores bankkonto, men denne betalingsform betyder at det må forventes at leveringstiden forlænges med 2-3 arbejdsdage.

På forlangende kan vi udsende elektronisk regning/faktura.

Fortrydelse og returret

Hvis du fortryder dit køb kan du blot nægte at modtage varen ved levering.
Indlevere den i vores butik eller sende den retur til ovenstående adresse.

Hele købesummen returneres til dig, straks varen er modtaget og det er kontrolleret at den lever op til regler for returnering, som beskrevet nedenfor.
Endvidere har du efter gældende regler mulighed for at returnere dit køb indenfor 14 dage efter modtagelsen.
Dog er det et krav at varen returneres i samme stand og mængde som den er modtaget. Ligesom fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er brugt uforsvarligt, således at dens stand er forringet i forhold til ved modtagelsen.
Desuden skal varen sendes forsvarligt indpakket ved returneringen.

Hvis en vare er tilpasset netop dig ved salget, det gælder f.eks metervarer som er klippet af efter dine specifikationer, bortfalder fortrydelsesretten.

Reklamation

Den danske købelov giver dig 2 års reklamationsret, og det er din sikkerhed for at kunne reklamere over berettigede mangler ved varen.
Ved Reklamation, skal varen returneres til Artium.dk, og der bedes vedlagt en beskrivelse af manglen ved varen, samt dokumentation for forsendelsesomkostninger.
Reklamationsreglerne giver mulighed for ombytning, udbedring, afslag i prisen eller annullering af handlen. Såfremt det er muligt forbeholder vi os retten til at ombytte eller udbedre varen, jvf. Købelovens §78.
Reklamationer som skyldes misbrug eller forkert behandling(f.eks forkert vasketemperatur) er ikke berettigede reklamationer.

Persondatapolitik

Alle personlige oplysninger vil blive krypteret med SSL teknologi, som er en meget høj international sikkerhedsstandard. Desuden bliver al betalingsinformation om dit kreditkort og din konto slettet i samme øjeblik dit køb er afsluttet.
Al behandling af kreditkort information sker i overensstemmelse med den danske persondatalov.
Vi betragter al information som du videregiver til os som strengt fortrolig - og vi vil aldrig under nogen omstændigheder videregive, videresælge eller udlåne din e-mail adresse eller andre personlige oplysninger.

Forbehold

Der tages forbehold for skrivefejl, udsolgte og udgåede produkter samt nuanceforskelle mellem netbilleder og de faktiske stoffer.
Alle tvister afgøres efter den danske købelovs regler.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse info@artium.dk