Soil tandbørste holder

D:6 cm
H: 12cm

Materialet skålen er lavet af diatomit og har en høj vandtæthed.

HOLDEREN ABSORBERER VANDET FRA TANDBØRSTERNE. HVIS DER MED TID KOMMER TANDPASTARESTER PÅ INDERSIDEN, RENGØR MED EN BØRSTE OG LAD DEN TØRRE UDE I SOLEN.

SOIL ER EN JAPANSK SERIE AF PRODUKTER FREMSTILLET AF ET BLØDT LERMATERIALE KALDET DIATOMIT ELLER KISELGUR SOM ER EN LERART AF MINERALER OG VEGETABILSK MATERIALE FRA KISELALGER, DE FORSKELLIGE FARVER PRODUKTERNE FINDES I, SKYLDES IKKE INDFARVNING, DET HVIDE OG DET GRØNNE LER KOMMER FRA AKITA BJERGENE, DET PINK KOMMER FRA NOTO BJERGENE. MAN GRAVER MATERIALET OP FRA FORHISTORISKE SØER OG HAVOMRÅDER, HEREFTER KOMMES DET I EN OVN TIL TØRRING, EFTER TØRRING PULVERISERES DET OG BLANDES MED VAND FOR AT FÅ EN FORMBAR MASSE, SOM HEREFTER STØBES I FORME, DENNE PROCES TAGER ET PAR MÅNEDER, DA FORMENE TØRRES UDENDØRS I EN LANGSOMMELIG TØRREPROCES, DA PRODUKTET ELLERS VIL REVNE. SÅ FRA ET PRODUKT BLIVER STØBT, TIL DET ER HELT FÆRDIG GÅR DER MINIMUM 3 MÅNEDER. OG DET ER KUN I FORÅR OG SOMMER MÅNEDERNE DET ER MULIGT AT PRODUCERE. HEREFTER BLIVER DE EFTERBEHANDLET I HÅNDEN, EFTER DE GAMLE SAKAN TEKNIKKER, HVOR DE BLIVER PUDSET, SÅ DEN SILKEMATTE OVERFLADE OPSTÅR.
VED HJÆLP AF DISSE TEKNIKKER, UDNYTTES DE NATURLIGE EGENSKABER SOM MATERIALET HAR, DER UDMÆRKER SIG VED AT VÆRE FUGTABSORBERENDE OG ANTIBAKTERIEL FRA NATURENS SIDE.

  • PrisDDK 565,00DDK 339,00
Spar 40%