Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Lakrids By Johan Bülow

pr. side
Viser 1 - 12 af 19
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Snowball Vægt: 295 gBANG! Sådan beskriver man bedst vores SNOWBALL, som er spækket med smagsintensitet fra salmiak, sort pepper og råt lakridspulver. Mild mælkechokolade og en sød lakridskerne skaber balance i den samlede smagsoplevelse.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Snowball Vægt: 125 gBANG! Sådan beskriver man bedst vores SNOWBALL, som er spækket med smagsintensitet fra salmiak, sort pepper og råt lakridspulver. Mild mælkechokolade og en sød lakridskerne skaber balance i den samlede smagsoplevelse.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Classic Vægt: 295 gVores julefavorit, CLASSIC, er en kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade og knasende havsalt, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Classic Vægt: 125 gVores julefavorit, CLASSIC, er en kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade og knasende havsalt, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Dark & Sea SaltVægt: 295 gMørke tider kalder på delikat og blød mørk chokolade, og vi har fundet den bedst mulige kombination med sød lakrids og små flager af havsalt.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Dark & Sea SaltVægt: 125 gMørke tider kalder på delikat og blød mørk chokolade, og vi har fundet den bedst mulige kombination med sød lakrids og små flager af havsalt.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: C - Coffee Kieni Choc Coated LicoriceVægt: 125 gLakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund 'Kieni', placeret i hjertet af Kenya. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: C - Coffee Kieni Choc Coated LicoriceLakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund 'Kieni', placeret i hjertet af Kenya. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: B - PAssion Fruit Choc Coated LiquoriceVægt: 295 gSød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: B - PAssion Fruit Choc Coated LiquoriceVægt: 125 gSød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: A - Choc Coated LicoriceBlød lakrids belagt med chokolade og lakridspulver. Vi opdagede det på Island, hvor det har været en klassiker i generationer. Vores version af denne lakrids er belagt i eksklusiv belgisk chokolade og vores eget lakridspulver. Ifølge mange er A øjeblikkeligt vanedannende.

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: D - Salt & Caramel Choc CoatedDet er næsten umuligt at modstå denne vindende kombination af saltet karamel og sød lakrids. D er den perfekte sødtsalte oplevelse, der er ideel til at tilfredsstille dine mid-afternoon munchies sammen med en kop te eller kaffe. Feisty og blid på samme tid.

  DKK 75,00
Viser 1 - 12 af 19