Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Lakrids By Johan Bülow

Viser 1 - 11 af 11
 • Vis her
  DKK 110,00

  Blød lakrids belagt med chokolade og lakridspulver. Vi opdagede det på Island, hvor det har været en klassiker i generationer. Vores version af denne lakrids er belagt i eksklusiv belgisk chokolade og vores eget lakridspulver. Ifølge mange er A øjeblikkeligt vanedannende.

  DKK 110,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Det er næsten umuligt at modstå denne vindende kombination af saltet karamel og sød lakrids. D er den perfekte sødtsalte oplevelse, der er ideel til at tilfredsstille dine mid-afternoon munchies sammen med en kop te eller kaffe. Feisty og blid på samme tid.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 65,00

  Sød lakrids, der dog er helt i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis.

  DKK 65,00
 • Vis her
  DKK 65,00

  Når øjnene lukker sig om en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne: De kommer fra Iran.

  DKK 65,00
 • Vis her
  DKK 110,00

  Vi advarer på forhånd om, at lakrids kombineret med karamel og havsalt er en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Vi har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien – smagt til med lidt knasende flager havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D. Det kan ikke lade sig gøre.150 g

  DKK 110,00
 • Vis her
  DKK 65,00

  På utallige opfordringer til at skabe noget stærkt kom NO.5 til verden. Johan Bülow hører nemlig efter, når de lakridselskende kunder har noget på hjerte. Resultatet er blevet masser af lakrids, mange friske chili, og så det endegyldige svirp af hele tranebær. Det er ikke for børn.

  DKK 65,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  E er en vovet kombination af flere forførende lag og den gemmer på små, sanselige smagseksplosioner.  En utrolig lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakrids. Når den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse - Men pas på! Den kan...

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 50,00

  Handmade & Organic – CHILI. 50g Økologisk lakrids med chili. Denne søde, økologiske lakrids med rød chili er langtidskogt i helt op til 4 timer i en åben gryde. Det giver en karamelagtig konsistens og en fantastisk, koncentreret smag, som rigtige lakridselskere ikke kan stå for. Chilien tilfører den søde lakrids en krydret, frugtig kant og forlænger...

  DKK 50,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver i stor dåse. Har i generationer været en klassiker på Island, hvor vi første gang stødte på den. Johan Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 110,00

  En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.

  DKK 110,00
 • Vis her
  DKK 65,00

  Lakrids sammen med frisk chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan forenes og skabe en ny styrke. Vi har hjembragt mexicanske habanero-chilier og er bevidst gået efter de stærkeste. Vi dyrker dem lokalt på Gartneri Toftegaard tæt på lakridsfabrikken, så de er helt friske. Vær klar til en hot, men harmonisk mundfuld.

  DKK 65,00
Viser 1 - 11 af 11