Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Fredag: 11-18
Lørdag: 10-16
Søndag: Lukket

Varer fra Lucie Kaas

Viser 1 - 5 af 5
 • Vis her
  DKK 499,00

  Design: Skjøde CollectionH: 12,5 cmMateriale: Røget eg/smoked oak

  DKK 499,00
 • Vis her
  DKK 499,00

  Nyt medlem til familien - Lucie Kaas er kommet med den skønneste bjørne familie. Papa Bear er en smuk massiv bjørn produceret i massiv amerikansk valnød. Bjørnen er et klassisk designobjekt der kan følge en gennem livet og i generationer.I serien findes tre størrelser. Mål: 12 cmMateriale: Mørk amerikansk valnødDesign: Esben Gravlev

  DKK 499,00
 • Vis her
  DKK 1.099,00

  Nyt medlem til familien - Lucie Kaas er kommet med den skønneste bjørne familie. Papa Bear er en smuk massiv bjørn produceret i massiv amerikansk valnød. Bjørnen er et klassisk designobjekt der kan følge en gennem livet og i generationer.I serien findes tre størrelser. Mål: 23,5 cmMateriale: Mørk amerikansk valnødDesign: Esben Gravlev

  DKK 1.099,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  Designet i 1961 af Gunnar Flørning og illustrator Harry Vedøe. Harry Vedøe’s illustrationer er senere brugt i børnebøger af Benny Andersen. Mål: 11 cm

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  Designet i 1961 af Gunnar Flørning og illustrator Harry Vedøe. Harry Vedøe’s illustrationer er senere brugt i børnebøger af Benny Andersen.

  DKK 399,00
Viser 1 - 5 af 5