Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Rains

pr. side
Viser 13 - 23 af 23
 • Vis her
  DKK 699,00

  Scout Bag er en praktisk og minimalistisk rygsæk fra RAINS, der består af et stort rum, en computerlomme og en udvendig lynlåslomme. Tasken er fremstillet i et mat, regntæt materiale og er designet med justerbare skulderstropper og karabinhager, der gør tasken både funktionel og moderne.

  DKK 699,00
 • Vis her
  DKK 999,00

  Fishtail Parka er en unisex regnjakke, der er fremstillet i et mat, regntæt letvægtsmateriale. Regnfrakken har knaplukning fortil, en justerbar fishtail bagtil samt Rains’ karakteristiske hætte med skygge.

  DKK 999,00
 • Vis her
  DKK 699,00

  RAINS’ W Coat er en moderne regnjakke til kvinder, der er designet med justerbare elastikker i taljen, så jakken komplimenterer den kvindelige silhuet. Regnfrakken er fremstillet i et mat, regntæt letvægtsmateriale med svejsede sømme, en regntæt tovejs-lynlås fortil samt en praktisk hætte med skygge.

  DKK 699,00
 • Vis her
  DKK 499,00

  RAINS regnbukser har et casual og unnisex fit. klassisk stilfulde og praktiske regnbukser kommer med fine Rains detaljer. De er fremstillet i en let og vandtæt kvalitet i matte nuancer. Regnbukserne har en justerbar talje og rummelige lommer og praktiske luftgange for at sikre ventilation.

  DKK 499,00
 • Vis her
  DKK 599,00

  Rains Backpack er en moderne rygsæk med en stærk RAINS-identitet. Denne minimalistiske, men praktisk taske har magnetiske lukninger, karabiner og en indvendig lomme til computer samt en telefonlomme på bagsiden, som giver hurtig adgang, når du er på farten.

  DKK 599,00
 • Vis her
  DKK 599,00

  Field tasken er RAINS gengivelse af en klassisk og praktisk rygsæk. Rygsækken har et stort indre rum med en polstret 13 laptop lomme. Field rygsækken er en ideel rygsæk til daglig brug. RAINS' minimalistiske Field taske er fremstillet i en vandtæt kvalitet. Tasken er fuldt foret. Tasken er både funktionel og moderne med to justerbare skulderstropper og en...

  DKK 599,00
 • Vis her
  DKK 549,00

  Backpack Mini er en mindre version af den klassiske RAINS Backpack. Lavet af et vandtæt stof med en mat finish, har denne minimalistiske, men alligevel moderne rygsæk en indvendig bærbar lomme, et rummeligt hovedrum og en skjult telefonlomme på bagsiden. Med fine detaljer som magnetiske lukninger, karabiner og justerbare stropper.

  DKK 549,00
 • Vis her
  DKK 699,00

  RAINS 'W Coat' er en klassisk, funktionel regnjakke med et moderne twist. Med en praktisk justerbar snor i taljen er regnjakken designet til at fremhæve den kvindelige silhuet. W Coat er lavet af et let vandtæt stof med en glat og mat finish, og har en to-vejs vandscoop lynlås og justerbare manchetter.

  DKK 699,00
 • Vis her
  DKK 749,00

  RAINS 'Curve Jacket' er endnu en klassisk og praktisk dame regnjakke inspireret af den tidløse Trench Coat. Med sin A-form og bælte i taljen fremhæver Curve Jacket den kvindelige silhuet. Lavet af et vandtæt let stof med en mat finish, trykknapper, og justerbare manchetter.

  DKK 749,00
 • Vis her
  DKK 699,00

  RAINS 'Long Jacket' er en funktionel unisex regnjakke med en afslappet pasform. Inspireret af klassisk regntøj, er 'Long Jacket' en urban version lavet af et vandtæt letvægtsstof med en mat og glat finish. Desuden har long jacket dobbeltsvejsede skrå lommeflapperog justerbare manchetter.

  DKK 699,00
 • Vis her
  DKK 599,00

  RAINS 'Jacket' er en funktionel unisex regnjakke med en afslappet pasform. Inspireret af klassisk regntøj, er 'Jacket' en urban version lavet af et vandtæt letvægtsstof med en mat og glat finish.

  DKK 599,00
Viser 13 - 23 af 23