Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Stelton

pr. side
Viser 1 - 12 af 50
 • Den eksklusive STOCKHOLM-serie, designet af den svenske designduo Bernadotte & Kylberg, er blevet udvidet med en ostehøvl. Ostehøvlens unikke håndtag er produceret i aluminium og dekoreret med Aquatic-mønsteret på emalje. STOCKHOLM ostehøvlen tilfører et eksklusivt udtryk på oste- og frokostbordet.

  DKK 349,95
 • Stelton Stockholm Aquaticosteskærer 24 cm. blå/hvid/stål. Stockholm serien designet af Bernadotte & Kylberg har nu fået denne flotte ostekniv der giver et eksklusivt prægt. Håndtaget er produceret i aluminium og dekoreret med Aquatic mønstret på emalje

  DKK 299,95
 • Vis her
  DKK 269,00

  Den cylindriske form, som er kendt fra mange af Steltons andre produkter, kendetegner også serien af tilbehør til baren, skabt af Peter Holmblad. Den velkendte kapselåbner, udført i rustfrit stål, vil pryde ethvert bord eller bar.

  DKK 269,00
 • Silhuetter af julehjerter på stribe i et enkelt, nordisk design er indbegrebet af julestemning. Designduoen, Halskov & Dalsgaard, har skabt en moderne juledug med inspiration fra Tangle seriens smukke former. Tangle dugen fås i to størrelser i farverne grøn og rød.Normalpris 699.95

  DKK 349,95
 • Vis her
  DKK 569,95

  Tangle vasen har et dekorativt kobberbånd, der smyger sig om glasset i en uforudselig indbyrdes orden. Uanset vinklen, du ser vasen fra, er kobberbåndet dynamisk og giver vasen et foranderligt udtryk.

  DKK 569,95
 • Vis her
  DKK 499,95

  Det skulpturelle vægur, Stelton Time, er designet af den tyske designduo, Jehs & Laub. Urets minutarm danner formen på urskiven, hvilket giver et flot skyggespil på væggen. Fraværet af den traditionelle urkasse skaber nærmest illusionen af, at uret svæver på væggen.Fås i flere farver.

  DKK 499,95
 • Vis her
  DKK 249,95

  Den prisvindende Theo-serie indeholder også en elegant mælkekande formet i mat sort stentøj med en blank glasering, der gør den både rustik og elegant. Hvis mælken foretrækkes opvarmet kan kanden sættes i mikrobølgeovnen. Kanden er udstyret med varmeisolerende silikone, der giver et godt greb. Mælkekanden indeholder op til 0,4 liter – tilpas til tre-fire...

  DKK 249,95
 • Vis her
  DKK 199,95

  Sukkerskålen fra Theo-serien er beroligende for øjet og sindet og er med dens smukke kontraster skabt til at vække sanserne. Sukkerskålen er formet i mat sort stentøj med en blank glasering, der gør den både rustik og elegant. Skålen kommer med et bambuslåg, med plads til ske, som tilfører et afslappende look og beskytter sukkeret.

  DKK 199,95
 • Vis her
  DKK 299,95

  Ligesom tekanden står den matchende tevarmer i en flot rå, sortbrun farve som klassisk skandinavisk stentøj med en støbejernsfinish. Tevarmeren holder tekanden varm med et fyrfadslys. Fyrfadslyset kan skjules med en mini-skål fra Theo serien, som kan købes seperat.

  DKK 299,95
 • Vis her
  DKK 499,95

  Den prisvindende Theo-serie kommer med en stempelkande, der kombinerer skandinavisk design med asiatisk kultur. Theo serien er med dens smukke kontraster skabt til at vække sanserne. Formet i matsort stentøj med blank glasering er Theo stempelkande både rå og elegant.

  DKK 499,95
 • Vis her
  DKK 669,95

  Tag tid til dig med Theo. Tekanden står flot i en rå, sortbrun farve og klassisk skandinavisk stentøj med en støbejernsfinish. Låg og håndtag er i bambustræ som et islæt fra asiatisk te-kultur. Tekanden har et enkelt og stilrent formsprog, som giver ro til øjet.

  DKK 669,95
 • Vis her
  DKK 199,95

  Perfekt til din favoritdrik på farten - til bilen og kontoret. To Go Click har en enestående klikfunktion, så du nemt kan åbne og lukke kruset med én hånd. Drik fra alle 360 grader af kruset, som om der ikke var et låg på. To Go Click vandt i 2015 en Design Plus Award.Fås i mange farver.

  DKK 199,95
Viser 1 - 12 af 50