Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Stelton

pr. side
Viser 1 - 12 af 23
 • Vis her
  DKK 1.099,00

  Forskøn hverdagen med Emma – Steltons prisvindende te- og kaffeserie. Emma elkedelen er en æstetisk, flot stålkande med rene linjer, der matcher resten af seriens tone-i-tone nuancer. Den ledningsfri elkedel kan rumme 1.2 L. og er forsynet med udtageligt kalkfilter, tørkogningssikring og automatisk slukning ved kogepunktet.

  DKK 1.099,00
 • Vis her
  DKK 599,00

  Erik Magnussens klassiske termokande EM77 har prydet kaffeborde verden rundt i over 40 år, og nu introduceres et helt nyt medlem af EM familien: EM77 elkedlen, der tilfører køkkenet et stilrent udtryk og funktionelt komplementerer EM77 stempelkanden og EM77 tebryggeren. EM77 elkedlen har en høj ydeevne, der bevirker, at vandet koger hurtigt med et minimum...

  DKK 599,00
 • Vis her
  DKK 149,95 DKK 279,95
  Tilbud!

  Denne klassiske kande er designet af Erik Magnussen. Kanden er perfekt til kolde drikke. Put isterninger i - hæld og udgå at isterninger falder ned i glasset.

  DKK 149,95 DKK 279,95
 • Stelton While waiting lysestage formet som en julestrømpe. Lavet af zink, messing og emalje. H: 5,5 cm

  DKK 136,00
 • Med den smukke Christmas While Waiting lysestage kan du lyse hyggeligt op i den mørke december måned. Den søde due med julehjertet minder fint om alle de ting, julen står for: lys, fred og kærlighed. While waiting lysestagen er designet til kertelys. Materiale: messing og zink. Farve: messing. Højde: 6 cm. Bredde: 8 cm.

  DKK 136,00
 • Vis her
  DKK 799,95

  EM77 termokanden i stål er med sin unikke og patenterede vippeprop et af Steltons bedst sælgende designs. Udover vippeproppen medfølger også et skruelåg, så kanden let kan transporteres med indhold.

  DKK 799,95
 • Vis her
  DKK 799,95

  EM77 termokanden i stål er med sin unikke og patenterede vippeprop et af Steltons bedst sælgende designs. Udover vippeproppen medfølger også et skruelåg, så kanden let kan transporteres med indhold.

  DKK 799,95
 • Vis her
  DKK 499,95

  I anledningen af, at Erik Magnussens EM77 termokande har prydet kaffeborde verden over i 40 år, introduceres EM tebryggeren som et nyt medlem af familien. Det unikke ved EM tebryggeren er, at teen kun trækker, indtil stemplet presses i bund - og bitter te hører fortiden til. EM tebryggeren har samme enkle formsprog som EM77 og har isolerende dobbeltvægge,...

  DKK 499,95
 • Vis her
  DKK 249,95

  Hoop vasen er en elegant vase i midnatsblåt glas. Navnet Hoop er inspireret af tøndebåndet, som også har været inspirationskilde til selve formen. Hoop vasen er smuk med og uden blomster og vil tjene alle typer buketter. Hoop vasen er udført i mundblæst glas og findes i tre størrelser.Mål: Ø10, Ø13 og Ø16cm

  DKK 249,95
 • Vis her
  DKK 249,95

  Den prisvindende Theo-serie indeholder også en elegant mælkekande formet i mat sort stentøj med en blank glasering, der gør den både rustik og elegant. Hvis mælken foretrækkes opvarmet kan kanden sættes i mikrobølgeovnen. Kanden er udstyret med varmeisolerende silikone, der giver et godt greb. Mælkekanden indeholder op til 0,4 liter – tilpas til tre-fire...

  DKK 249,95
 • Vis her
  DKK 299,95

  Ligesom tekanden står den matchende tevarmer i en flot rå, sortbrun farve som klassisk skandinavisk stentøj med en støbejernsfinish. Tevarmeren holder tekanden varm med et fyrfadslys. Fyrfadslyset kan skjules med en mini-skål fra Theo serien, som kan købes seperat.

  DKK 299,95
 • Vis her
  DKK 499,95

  Den prisvindende Theo-serie kommer med en stempelkande, der kombinerer skandinavisk design med asiatisk kultur. Theo serien er med dens smukke kontraster skabt til at vække sanserne. Formet i matsort stentøj med blank glasering er Theo stempelkande både rå og elegant.

  DKK 499,95
Viser 1 - 12 af 23