Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra RIG-TIG by Stelton

pr. side
Viser 1 - 12 af 23
 • Vis her
  DKK 129,95

  LOOP er en funktionel og smuk skål designet til salt og peber, låget kan vippes.Bambuslåget bør olieres med vegetabilsk olie inden ibrugtagning

  DKK 129,95
 • Vis her
  DKK 49,95

  MIX-IT decilitermål hører til MIX-IT-serien bestående af røre skåle og dørslag.Praktisk decilitermål med målene: 0,5 dl og 1 dl. BPA- og phthalatfri, tåler opvaskemaskine

  DKK 49,95
 • Vis her
  DKK 249,95

  RIG-TIG har designet denne elegante Sharp brødkniv, fremstillet i japansk stål af høj kvalitet med unik skæreoplevelse. Brødkniven er ergonomisk udformet og nem at bruge. Ved anbefaler, at du opbevarer din brødkniv i en knivblok eller på en knivmagnet for at forlænge knivens holdbarhed. Kniven tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at vaske den op i hånden.

  DKK 249,95
 • Vis her
  DKK 179,95

  Fire fantastiske miniskåle i lækre inspirerende farver. Brug dem til at servere nødder, oliven, dip, grøntsager osv.Skålene fås i 1, 2, 3, og 4 dlMiniskålene er lavet af bambusmelamin, hvor 30% bambusfibre er blandet i melaminen. Bambus er et miljøvenligt materiale og mindsker forbruget af melamin.

  DKK 179,95
 • Vis her
  DKK 99,95

  RIG-TIG paletterne er til dig, der ønsker funktionelle kvalitetsredskaber, som ikke ridser dine pander. RIG-TIG paletternes enkelte former giver god kontrol ved tilberedelse af mad på panden. De brede paletter gør det nemt at vende pandekager, fisk og spejlæg eller servere et stykke pizza.

  DKK 99,95
 • Vis her
  DKK 179,95

  Forlæng levetiden på dine krydderurter - GRO W-IT urtepotteskjuler er en smart selvvandingskrukke,der hjælper med at holde jorden fugtig. Den har indbygget dræn og plads til ekstra vand i bunden, så plantens rødder selv kan suge vand efter behov.

  DKK 179,95
 • Vis her
  DKK 99,95 DKK 149,95
  Tilbud!

  Hold-on er moderne grydelapper og bordskånere i ét. Hold-on grydelapperne er lavet i silikone, der tåler op til 230 °C varme. Undgå at brænde fingrene - grydelappernes struktur sikrer et godt greb om gryderne, og så er de mere varmeisolerende end konventionelle stofgrydelapper.

  DKK 99,95 DKK 149,95
 • Vis her
  DKK 99,95 DKK 149,95
  Tilbud!

  HOLD-ON er moderne grydelapper og bordskånere i ét. HOLD-ON grydelapper er lavet i silikone, der tåler op til 230°C varme. Undgå at brænde fingrene – grydelappernes struktur sikrer et godt greb om gryderne, og så er de endda mere varmeisolerende end konventionelle stofgrydelapper. HOLD-ON kan også bruges som smarte bordskånere under varme retter.

  DKK 99,95 DKK 149,95
 • Vis her
  DKK 99,95

  Den nye EASY bagepensel er lavet af hvidt egetræ og fleksible nylonbørster. Den er designet med det formål at sikre høj funktionalitet og flot æstetik. Det robuste, hvide egetræsskaft sikrer bagepenslen en lang levetid og får en smuk patina over tid. Børstehovedet kan gå i opvaskemaskinen og er derfor mere hygiejnisk end en normal bagepensel.

  DKK 99,95
 • Vis her
  DKK 99,95 DKK 149,95
  Tilbud!

  Parmesankværnen fra RIG-TIG gør det let og hygiejnisk at nyde smagen af Italien. Slut med ostefingre og med at rive fingrene på skarpe rivejern. Kværnen fyldes blot med parmesanost og sættes på bordet. Med et drej på toppen af kværnen kan hver enkelt rive den ønskede mængde ost. Undgå spild og opnå længere holdbarhed, da osten ikke skifter hænder. Sæt...

  DKK 99,95 DKK 149,95
 • Vis her
  DKK 50,00

  RIG-TIG har udviklet en serie af multiredskaber, som kombinerer forskellige funktioner i bare ét redskab, så du kan minimere indholdet af dine køkkenskuffer. RIG-TIG multiskræller har 3 forskellige funktioner samlet i et enkelt design, så grøntsager kan børstes, skrælles og strimles til julienne med ét og samme værktøj.

  DKK 50,00
 • Vis her
  DKK 50,00

  RIG-TIG har udviklet en serie af multiredskaber som kombinerer forskellige funktioner i bare ét redskab, så du kan minimere indholdet af dine køkkenskuffer. RIG-TIG multiåbner har hele 4 funktioner. Med ét værktøj kan du åbne flasker, dåser, skruekapsler og skruelåg.

  DKK 50,00
Viser 1 - 12 af 23