Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Smuk

Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  DKK 449,00

  INTENSIV FUGTGIVENDE ANTI-AGE SERUM SPÆKKET MED VITAMINER3Oml

  DKK 449,00
 • Vis her
  DKK 249,00

  Luksuriøs og plejende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød.Den udtørrer eller irriterer ikke huden, da den er HELT fri for SLS og SLES.SOAP er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der beskytter huden. De mange lækre olier der er brugt plejer huden så den føles blød og smidig.Dufter svagt af Mandarin og Ingefær.

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 179,00

  GOLDEN MOMENTS15 ml.En multi lip balm der fugter, plejer og beskytter dine læber hele dagen med de lækreste olier med et højt indhold af E-vitamin, som er meget sårhelende.Den kan også bruges som highlighter eller på décolleté, hvor den giver et flot glimmerskær med et naturligt mineral (MICA).Duft af Mandarin og Ingefær.

  DKK 179,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  COOLING LIP BALMBeskyttende, plejende og reparerende til tørre sprukne læber15 ml/

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 349,00

  Jaderullen stammer fra Kina og man har brugt dem i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende.Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrker du cellevævet og du vil efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt.

  DKK 349,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Luksuriøs og plejende håndcreme, som efterlader huden blød, smidig og beskyttende.Smuk cream er rig på lækre olier som, Kukui nøddeolie, Mandarin og Ingefær, som alle er meget helende og rige på A, C og E-vitaminer. Kakaosmør blødgør huden, så den føles glat og smidig.Cremen er drøj og fedter ikke.Dufter svagt af Mandarin og blomstereng.

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 375,00

  Smuk body butter holder din hud fugtmættet hele dagen.Kukui Nut olie giver den en dejlig rig og blød konsistens, som er let at smøre ud og absorberes hurtigt. Grøn te tilfører regenererende egenskaber og opretter solskader. Det høje indhold af ingefær genskaber desuden hudens glød, spændstighed og fremmer hudens elasticitet. Mandarinen har en blød,...

  DKK 375,00
Viser 1 - 7 af 7