Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Bjørn Wiinblad

Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  DKK 399,95

  Denne smukke fyrfadsstage fra Bjørn Wiinblad er inspireret af de originale løgkrukke fra Bjørn Wiinblad. Fyrfadsstagen måler 22 cm. i højden.Man kan bruge denne smukke fyrfadsstage både inde og ude.Fyrfadsstagen er lavet i porcelæn og tåler opvaskemaskine

  DKK 399,95
 • Vis her
  DKK 199,95

  Denne smukke fyrfadsstage fra Bjørn Wiinblad er inspireret af de originale løgkrukke fra Bjørn Wiinblad. Fyrfadsstagen måler 13 cm. i højden.Man kan bruge denne smukke fyrfadsstage både inde og ude.Fyrfadsstagen er lavet i porcelæn og tåler opvaskemaskine

  DKK 199,95
 • Vis her
  DKK 199,95

  Blomsterhoved i porcelæn. Vasen har håndskårede blomsterudsmykninger, hvori du kan sætte blomster. Ansigtet er malet med mørk grå, hvilket giver et elegant udtryk til den blanke porcelæn. Blomsterhovedet pynter smukt i hjemmet, og giver kreativiteten frit slag.Fås i to størrelser: 15,5 cm og 9 cm

  DKK 199,95
Viser 1 - 3 af 3