Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra BOX QUIZ

pr. side
Viser 1 - 12 af 15
 • Vis her
  DKK 59,95

  Det sjove kortspil Cuties er et sjovt kortspil for børn, der minder meget om klassiske spillekort. Cuties har bare de sødeste kæledyr som dekoration. Spil fx de sjove kortspil FISK eller KRIG med kortene, og øv tallene fra 1 til 12 med børn. Der er forslag til sjove kortspil for børn og helt enkle regler på dansk, engelsk, norsk og svensk med i pakken....

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Leg og lær med Box Quiz. Et sjovt og underholdende huskespil med bogstaver. Spillet har motiver af bogstaver og ting, som starter med bogstavet. Spillet er i miniature udgave og leveres i metalæske. Passer lige ned i lommen. Perfekt til brug i bilen eller på rejse. 

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Læg alle brikkerne ud på bordet, og saml de små puslespil. Vend derefter brikkerne 1 efter 1. På den anden side af brikkerne står bogstaverne, som danner ordet. Et hyggeligt lille læringsspil fra BOX QUIZ. BOX QUIZ er et sjovt dansk læringsspil til børn udviklet og designet i Danmark.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  MINI BINGO fra BOX QUIZ er i miniformat. I kan være 20 til at spille og få 1 plade hver og 6 til at råbe tal op. Hver bingoplade har 9 felter med nøje udregnede talværdier. De små brikker skal lige klippes ud efter de stiplede linjer, så find en saks, og så er I i gang. Aftal præmier for 1 række, 2 rækker, 3 rækker og fuld plade. 

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Play the quiz game about Copenhagen. BOX QUIZ COPENHAGEN is Danish design developed and designed in Denmark.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Play the quiz game about love. BOX QUIZ LOVE is Danish design developed and designed in Denmark.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Elsker du spil med tal på dansk, og har du altid været glad for tal? Så spil med her og i lommeformat. Her er masser at tænke over og regne ud og helst på tid. Man skal jo være lidt presset for at det bliver rigtig sjovt, ikk'? Spil det danske spil TALKNUSEREN fra BOX QUIZ sammen med dine venner, og se om nogen kan slå dine logiske evner.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Anagrammer kan være svære, men hvis du er til sjov og ballade med bogstaver, er du kommet det rigtige sted hen. Lettelsen og smilene er store, når man får hul igennem til noget helt almindeligt og hverdagsagtigt, som lå godt gemt i lidt sludder og vrøvl. Klø på og prøv BOX QUIZ ANAGRAM sammen med dine venner. BOX QUIZ er en sjov dansk quiz udviklet og...

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Kast de 3 små terninger og vær den første, som finder den cupcake, som har netop den farvekombination, som terningerne viser. BOX QUIZ er et sjovt dansk produkt udviklet og designet i Danmark.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  BOX QUIZ SCANDINAVIA is Danish design developed and designed in Denmark.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Spil quiz om al den luksus, som kan købes for penge, men som de færreste har råd til. Slip dine drømme om vild luksus løs sammen med BOX QUIZ i denne helt nye quiz.

  DKK 59,95
 • Vis her
  DKK 59,95

  Spil memory fra BOX QUIZ, hvor man skal matche 3 brikker for at få et stik.Memory spil med 3 brikker adskiller sig fra de traditionelle memory spil. Den med flest stik vinder dog stadig spillet. Motiverne på brikkerne er drenge og piger, som er klædt ud i sjove kostumer. Spillet er lidt sværere end et almindeligt memory spil, fordi man skal vende 3...

  DKK 59,95
Viser 1 - 12 af 15