Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Spring Copenhagen

Viser 1 - 4 af 4
 • Vis her
  DKK 245,00

  En hyggespreder til bordet eller som dekoration i hjemmet. Klods Hans bordskåneren i eg er fleksible og kan formes i forskellige stillinger.Måler 20 cm i længden. Klods Hans bordskåneren blev produceret i starten af 1996 og relanceret i 2016 i samarbejde med designeren Nis Hauge

  DKK 245,00
 • Vis her
  DKK 450,00

  Spring Copenhagens nyeste produkt, sparebøssen Tinder Dog, er inspireret af H.C. Andersens ”Fyrtøjet”. Det er en oplagt dåbsgave og fødselsdagsgave, der kan følge dig hele livet – som sparebøsse i barndommen og som interiør i vindueskarmen, når du bliver ældre.

  DKK 450,00
 • Vis her
  DKK 550,00

  Peber kværn fra Spring Copenhagen. Man kan godt sige, at denne ugle har øjne i nakken. Dens hoved drejer nemlig hele vejen rundt, når du kværner saltet til din aftensmad. I naturen kan uglen dreje sit hoved 270º. Uglen er ikke kun flot design, den er også funktionel. Og derfor sidder der indeni sneuglen en crushgrind kværn.

  DKK 550,00
 • Vis her
  DKK 550,00

  Salt kværn fra Spring Copenhagen. Man kan godt sige, at denne ugle har øjne i nakken. Dens hoved drejer nemlig hele vejen rundt, når du kværner saltet til din aftensmad. I naturen kan uglen dreje sit hoved 270º. Uglen er ikke kun flot design, den er også funktionel. Og derfor sidder der indeni sneuglen en crushgrind kværn.

  DKK 550,00
Viser 1 - 4 af 4