Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Rudolph Care

Rudolph Skincare er skønhedsprodukter til dig, der vil forkæle din hud med god samvittighed – uden at gå på kompromis med lækkerhed og effekt.

Da Greenpeace testede mit blod i 2006, viste det sig at være fyldt med skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer – størstedelen stammede fra skønhedsprodukter. Jeg besluttede at udskifte alle mine produkter med sunde og miljøvenlige alternativer, men ville samtidig ikke undvære min daglige forkælelse, de effektive produkter, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen.
pr. side
Viser 1 - 12 af 32
 • Vis her
  DKK 145,00

  Exfoliating Soap er en eksfolierende og plejende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Fjerner effektivt skidt, snavs og bakterier, mens abrikoskerne-granulat og fine skrubbekorn fra det naturlige silica-mineral eksfolierer huden let og fjerner døde hudceller fra overfladen af huden

  DKK 145,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Silky Soap er en luksuriøs og nærende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Fjerner effektivt skidt, snavs og bakterier og er rig på vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som forhindrer, at huden udtørres.

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 295,00

  Lav din egen økologiske og Svanemærkede læbepomade – med eller uden farve. Det perfekte gør-det-selv-sæt til børn og kreative sjæle! Lip Balm Kit indeholder- Kemikerhat - Rørepind - Økologisk bivoks - Økologisk sheasmør - Naturlig rød glimmerfarve - 4 krukker - 4 gaveposer - Klistermærker

  DKK 295,00
 • Vis her
  DKK 395,00

  Facial Oil Delight er din genvej til glød og velplejet hud: En let og nærende ansigtsolie til alle hudtyper, som smelter ind i huden uden at fedte. Den tilfører fugt og smidighed, afbalancerer huden og efterlader den silkeblød.

  DKK 395,00
 • Vis her
  DKK 165,00

  Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 er en beskyttende, beroligende og vandafvisende lotion, der beskytter dig effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Solcremen er tilsat et strejf af naturligt guldglimmer, som får din hud til at stråle og fremhæver din glød.

  DKK 165,00
 • Vis her
  DKK 145,00

  Sun Body Lotion Shimmer Edition SPF 15 er en beskyttende, beroligende og vandafvisende lotion, der beskytter dig effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Solcremen er tilsat et strejf af naturligt guldglimmer, som får din hud til at stråle og fremhæver din glød.

  DKK 145,00
 • Vis her
  DKK 995,00

  Firming Perfector Serum er et powerfuldt boost til den erfarne hud, der udglatter, giver naturlig fylde og leverer synlige resultater. Æblestamcelle-ekstrakt hjælper hudens naturlige evne til at forny sig – og styrker hudens egne regenererende egenskaber, mens to forskellige hyaluronsyrer tanker huden op med fugt, så fine linjer og rynker glattes ud.

  DKK 995,00
 • Vis her
  DKK 795,00

  Firming Therapy Moisturizer er en sand fugtbombe til den modne hud. For dig, der ønsker blødhed, ekstra fugt og et opstrammende boost, fra avancerede, aktive ingredienser. Æblestamcelle-ekstrakt hjælper hudens naturlige evne til at forny sig – og styrker hudens egne regenererende egenskaber, mens hyaluronsyre tanker huden op med fugt, så fine linjer og...

  DKK 795,00
 • Vis her
  DKK 425,00

  Eksklusiv og ekstremt nærende luksuskur til de dage, hvor du vil forkæle din hud lidt ekstra.Nærende økologiske olier fra kokos, jojoba, mandel, oliven og acai giver dybdevirkende fugt og styrker hudens smidighed og elasticitet. Bivoks giver balmen den lækre, bløde konsistens og efterlader huden med en smuk glød.

  DKK 425,00
 • Vis her
  DKK 165,00

  Med et rigt indhold af olier genopbygger Acai Lip Balm hudens naturlige barriere, så den kan holde på fugt og blødhed. Sheabutter giver beskyttelse, og fedtstofferne forsvinder ikke, selvom du spiser eller går i bad. Det gør Lip Balm særdeles velegnet til meget tørre og sprukne læber. Indholdet af naturligt bivoks gør konsistensen uimodståeligt blød og...

  DKK 165,00
 • Vis her
  DKK 165,00

  En beskyttende, beroligende og vandafvisende lotion med solfaktor 15, der beskytter dig effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Sun Body Lotion har en mild duft af sommer og en fin, let konsistens. Trænger ind i huden med det samme, fedter ikke, klistrer ikke, hvidter ikke.Fås i 2 størrelser

  DKK 165,00
 • Vis her
  DKK 395,00

  Moisture Delight er en fugtgivende og opfriskende ansigtscreme med en fin og let konsistens, som smelter ind i huden. Den unikke kombination af ekstrakter gør den til en effektiv, fugtgivende cocktail til tørstig hud. Cremen har samtidig et højt indhold af økologisk arganolie og chiaolie, der beskytter og genopretter hudens naturlige elasticitet og...

  DKK 395,00
Viser 1 - 12 af 32