Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Åbningstider i butikken

Mandag-torsdag 10-18
Fredag-søndag 10-19

Varer fra Arabia

pr. side
Viser 25 - 25 af 25
  • Vis her
    DKK 149,95

    Snorkfrøkenen og Mumitrolden er så vilde med hinanden. En dag bliver de kærester. I kærlighedens navn lærer de begge at kærlighed kan gøre dig glad og lykkelig, men undertiden også en anelse vemodig.

    DKK 149,95
Viser 25 - 25 af 25