Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Åbningstider i butikken

Mandag-torsdag 10-18
Fredag-søndag 10-19

Varer fra Steamery Stockholm

Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 350,00

  Bag det minimalistiske design gemmer der sig en maskine med dobbelt så megen kraft som andre fnugfjernere. Pilo er skånsom mod tøjet og fungerer på alle slags uld; kashmir, merino og alpaca. Spænding/frekvens: 100-240V/50/60Hz 1 års garanti Effekt: 5W Oplades med USB (USB-ledning inkluderet) Kan anvendes over hele verden Brugstid: 50 minutter Batteriets...

  DKK 350,00
 • Vis her
  DKK 979,00

  OBS! KUN udstillingsmodellerne fra butikken tilbage.De sælges derfor uden æsker. Perfekt til rejse, let at bære Starter hurtigt og er let at bruge Optimal til dampende gardiner, lagner, puder mv Varmebeskyttelsespose inkluderet

  DKK 979,00
Viser 1 - 2 af 2