Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Mybkr

I 2011 lancerede Tal og Kate bkr med fokus på et hovedkoncept, der i deres sind var Beauty 101: drikkevand er grundlaget for blød, dugget, smuk hud- og wtf-hydrering bør ikke være så hård. Den rene, vanedannende, kultfavorit, lille mund, original vandflaske med glas var bæredygtig og øko i kernen, men det gjorde også drikkevandet lykkeligt og let at skifte, og folk begyndte at bemærke. En voksende besættelse af den smukke lille flaske resulterede i rapporter om, at de mennesker endelig virkelig blev hydreret, og som et resultat, de så ud og følte sig bedre. Og som sagt, resten er historie.
Mere

Ingen varer for dette brand.