Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Kolekto

Unikt, bæredygtigt interiør og legetøj til børn og voksne. Håndlavet i Danmark.

KOLEKTO er en dansk tegnestue, grundlagt AF MAA arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel. Vi designer og producerer alle produkter på vores værksted i København.

Ideen bag KOLEKTO er at forene leg og arkitektonisk kunst, så det engagerer mennesker på tværs af generationer. De skulpturelle designs i legetøjskollektionen består primært af forskellige arkitektoniske stilarter, der kan sættes sammen på uendelige mange måder.

Bæredygtighed er et grundelement i designet. KOLEKTOs designs, om det er til børn eller til voksne, er værker man har lyst til at have stående fremme, som man passer på, og som man tager med sig gennem hele livet, og forhåbentligt går de i arv til næste generation. 

KOLEKTOs produkter skal fortælle en historie og være personlige. Derfor er det muligt at få indgraveret navn og en personlig hilsen på alle vores produkter, så det bliver din KOLEKTO. Når du en dag om mange år giver den videre til dit barnebarn, giver du ikke bare et fysisk produkt videre, men også minder og historie. Det var din mormors KOLEKTO.

Vi arbejder med bæredygtigt træ og organiske farver, og skaber designs, der har en livslang levetid, til gavn for både ejeren såvel som miljøet. For os er bæredygtighed at designe produkter, der kan skabe minder, overleve i generationer og fortælle historier.

God kvalitet varer hele livet.

 

 


KOLEKTO betyder samling på esperanto. 
Samling som en mængde af flere ting (collection).
Samling som et værdsat udpluk (frimærkesamling). 
Samling som når man sætter ting sammen.
Mere
Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  DKK 389,00

  MAGNETISKE BYGGEKLODSERMagnetisk elefantMagnetisk trædyr. Med 3 magnetiske dele kan du sammensætte din elefant på sjove måder. Den ændre stilling, humør og personlighed alt efter hvordan du samler den. Elefanten leveres i en håndlavet trææske og er fremstillet af 100% FSC træ....

  DKK 389,00
 • Vis her
  DKK 389,00

  MAGNETISKE BYGGEKLODSERMagnetisk girafMagnetisk trædyr. Med 3 magnetiske dele kan du sammensætte din giraf på sjove måder. Den ændre stilling, humør og personlighed alt efter hvordan du samler den. Girafen leveres i en håndlavet trææske og er fremstillet af 100% FSC træ. MÅL...

  DKK 389,00
 • Vis her
  DKK 389,00

  MAGNETISKE BYGGEKLODSERMagnetisk PandaMagnetisk trædyr. Med 3 magnetiske dele kan du sammensætte din panda på sjove måder. Den ændre stilling, humør og personlighed alt efter hvordan du samler den. Pandaen leveres i en håndlavet trææske og er fremstillet af 100% FSC træ. MÅL...

  DKK 389,00
Viser 1 - 3 af 3