Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Summerbird

Bæredygtighed


 


Summerbird sætter en ære i at producere chokolade af høj kvalitet. Men vi sætter også en ære i at gøre det på en ansvarlig måde med respekt for natur og mennesker. Derfor har alle vores produkter været økologiske siden 2014.


Og derfor har vi også i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os. Det ved vi, kræver konstant opmærksomhed.

Ingen varer for dette brand.