Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Tadé

Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  DKK 49,50 DKK 99,00 -50%
  Tilbud!

  PIERRE PONCE BLANCHE Slibende forsigtigt. For skønheden i hænderne sletter den død hud, sletter stædig snavs.Naturlig vulkansk sten, blidt slibende, som sletter død hud, sletter stædig snavs. For skønheden i hænder med delikat hud, til glatte hård hud på fødderne

  DKK 49,50 DKK 99,00 -50%
 • Vis her
  DKK 89,00

  Rektangulær sæbeskål, retrostil, riflet for at holde sæbe tør, hvilket er vigtigt for dens holdbarhed. Hjemmelavet. Standardformat til sæbe fra 100 til 400 g.Højde: 2,5 cm Bredde: 13 cm Dybde: 10 cm Sammensætninger: rustfrit stål

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 39,50 DKK 79,00 -50%
  Tilbud!

  Bredde: 15 cm Dybde: 23cm Sammensætninger: ViskoseÆgte "kessa" af tyrkisk bad, vævet af let og fleksibelt snoet garn. Dens ømme ruhed værdsættes for forsigtig sletning af kroppen. Afhængig af kvaliteten af ​​hudens tekstur vil brugen være regelmæssig eller lejlighedsvis. Handske "feminin", ideel til skrøbelig og delikat hud.

  DKK 39,50 DKK 79,00 -50%
Viser 1 - 3 af 3