Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra SEGEL

SEGEL er et dansk brand, der arbejder mod en grønnere fremtid ved hjælp af et adfærdsmæssigt skiftende design. Vores tasker er skræddersyet til den travle bymobil med fokus på funktionalitet, kvalitet og design.

At skabe mere bæredygtige, enkle og holdbare varer er vores passion, og vi ønsker, at vores produkt skal blive en del af din hverdag i de kommende år. Vores tasker er funktionelle, brugervenlige og med et tidløst design.

Inspireret af nordisk arv har vi kombineret færøsk håndværk og dansk design for at skabe SEGEL. Vores tasker er lavet til at modstå forskellige vejrforhold og hjælper dig med at bevæge dig let.
Mere

Ingen varer for dette brand.