Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Designbutikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-17
Fredag-søndag 10-15

Varer fra Rabarany

Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 199,00

  one sizeisse raffiahatte hækles på Madagaskar. Fleksibiliteten i denne naturlige fiber gør denne model unik, let og praktisk. Remmen, der omgiver hatten, giver dig mulighed for at justere størrelsen. Dette vigtige tilbehør til at beskytte dig mod solen vil aldrig forlade dig, da dets elegance og praktiske vil understrege din kvindelighed.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  one sizeDisse hatte hækles på Madagaskar. Fleksibiliteten i denne naturlige fiber gør denne model unik, let og praktisk. Remmen, der omgiver hatten, giver dig mulighed for at justere størrelsen. Dette vigtige tilbehør til at beskytte dig mod solen.

  DKK 199,00
Viser 1 - 2 af 2