Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Flensted Mobiler

pr. side
Viser 13 - 24 af 128
 • Vis her
  DKK 199,00

  En meget charmerende mobile til et drengeværelse.Denne mobile er en del af vores "Click-a-mobile"-serie. Mobilen er monteret med trådene på bøjlerne– du skal bare klikke elementerne sammen.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Denne charmerende 3-dimensionelle mobile er meget populær, da børn elsker flyvemaskiner.Denne mobile er en del af vores "Click-a-mobile"-serie. Mobilen er monteret med trådene på bøjlerne– du skal bare klikke elementerne sammen.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Små drenge elsker biler, og her er der en populær 3-dimensionel mobile.Denne mobile er en del af vores "Click-a-mobile"-serie.Mobilen er monteret med trådene på bøjlerne - du skal bare klikke elementerne sammen.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  I anledning af 100-året for Niels Bohrs revolutionerende atommodel har Flensted Mobiler i samarbejdemed Niels Bohr Instituttet udviklet denne smukke mobile, der vil passe ind i ethvert hjem.Atommodellen blev til i 1913 og er stadig medvirkende til nye informationsteknologier - fratransistorradioen til kvantecomputeren.

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 249,00

  De fire små figurer til denne mobile er dannet ud fra nogle af Asger Jorns tidlige skitser med sort tusch påpapir. Figurerne er udvalgt, grafisk bearbejdede og anbragt i en sammenhæng, så de tilsammendanner bogstaverne J O R N og farvelagt med udgangspunkt i Asger Jorns palet.Mobilen udtrykker spontaniteten, legen og eksperimentet - væsentlige temaer i...

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 249,00

  Denne mobile afspejler den modernistiske arkitektur i Guggenheim bygningen i New York, hylder den berømte arkitekt, Frank Lloyd Wright, og afspejler kunsten i bygningens indre?Den nye Guggenheim Mobile udforsker det arkitektoniske og lader former bevæge sig og ændre sig. Bevægelse lader lyset igennem vinduerne ændre sig på den samme måde som bygningen gør...

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Inspireret af Trapholt Kunstmuseum har FlenstedMobiler skabt en ny klassisk mobile, Flyvende Stole,der følger dansk designs stolte traditioner for at laveunikke stole. Skønt Flyvende Stole ikke kan siddes på, er det meget afslappendeat sidde og observere den. mens man lader sinetanker vandre.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 229,00

  I 1914 kom skaberen af Mumitroldene, Tove Jansson, til verden. Denne version af den populære mobile er lavet for at fejre hendes 100-års fødselsdag.Lad dig fascinere af disse elskværdige Mumitrolde, når de forlader deres trygge omgivelser iMumidalen for at tage på en eventyrlig picnic i det fri.

  DKK 229,00
 • Vis her
  DKK 229,00

  Denne fascinerende Flensted Mobile er en fryd forenhver Mumi-fan.Den fine, gule æske indeholder et kort over Mumi dalen og 12 Mumi figurer, som mankan skifte med på de små klemmer. Æsken indeholder også en lille hæfte om figurerne oghistorien om Mumi verdenen.

  DKK 229,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  Fluxus Mobilen blev luftsat i 2008 i forbindelse medåbningen af Fluxus Museet i Potsdam.Udover en rigtig kunstmobile er dennemobile meget spændende for børn - frisk ogsmart, og man kan selv hænge noget i klemmen i midten af mobilen.Figurerne er inspireret af Emett Williams "småmænd".

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Mobilen har et maskulint touch. Mobilen er lavet tilBauhaus Museet i Weimar og er udformet i museets former ogfarver.”Yellow - Red - Blueremnant of Goethe's hueKandinsky's philosophyof definite velocityhangs about your headweaving its history's bedof simple elegant Bauhausyou can dream and espouse”Fås også i en stor udgave, som er flot i store lokaler.

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Mobilen er udformet af cirkler, hvorfor den får etblødt grafisk udtryk.Denne mobile er designet til Tate Modern i London for at repræsentereSir Terry Frosts kunst.

  DKK 299,00
Viser 13 - 24 af 128