Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19

Varer fra Flensted Mobiler

pr. side
Viser 25 - 36 af 128
 • Vis her
  DKK 129,00

  Vedhæft egne postkort, fotografier ellerjulekort og skab en personlig mobile.Fås til 4 eller 8 kort.Ekskl. kort.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 899,00

  Denne mobile bliver ofte kaldt Mondrian-mobilen.Mobilen er med flotte kulørte farver, der vil givehvert et rum liv, og dens grafiske elementer bevægersig yndefuldt.En moderne Bauhaus-lignende mobilemed de primære former og farver.

  DKK 899,00
 • Vis her
  DKK 249,00

  De vil vende og dreje sig, men vil de nogensindefange boldene? Inspireret af et litografi af ThéophileAlexandre Steinlen.

  DKK 249,00
 • Vis her
  DKK 899,00

  Se denne elegante mobiles bevægelser - og huskhvordan det føles at ligge på en græsmark på envarm sommerdag og se skyerne passere på den blåhimmel.

  DKK 899,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  Vi ser alle ting på forskellig vis - og enhver situationafhænger af, hvilket lys vi ser det i.Denne mobile giver dig muligheden for at se verdengennem farverige vinduer, hvis du har noget at skulle overveje,eller hvis du har brug for at se verden i et andet lys.Iagttag hvordan rammerne overlapper hinanden ogskaber nye perspektiver.

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Engle menes traditionelt at beskytte mennesker, og vihar måske alle skytsengle der beskytter os.Trækuglen under englene blev tilføjet for at skabebalance i mobilen, men kan også symbolisere,hvordan vi har brug for nogen til at beskytte ModerJord.Skytsenglene består af to sæt af tre engle, så det ermuligt at hænge tre engle i dit ene rum og tre andrei dit...

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 2.999,00

  Den musikalske term "kontrapunkt" defineres som:"Kombinationen af to eller flere uafhængigemelodier i en enkelt harmonisk tekstur, i hvilken hvermelodi beholder sin lineære karakter", hvilketminder meget om familiesamarbejdet i FlenstedMobiler.Fås i sort og natur.Fås i mindre version.OBS: BESTILLINGSVARE

  DKK 2.999,00
 • Vis her
  DKK 599,00

  Den musikalske term "kontrapunkt" defineres som:"Kombinationen af to eller flere uafhængigemelodier i en enkelt harmonisk tekstur, i hvilken hvermelodi beholder sin lineære karakter", hvilket mindermeget om familiesamarbejdet i Flensted Mobiler.Fås i sort og natur.Fås i større version (Maxi).

  DKK 599,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Taler du girafsprog?Så taler du fra hjertet, med empati og kærlighed.De er blide, men stadig fulde af styrke og de bevæger sig yndefuldt, ligesommobilen.Lad girafferne på mobilen fortrylle dit barnog husk at fortælle en masse girafhistorier.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Stolemobilens succes er blevet transformeret til enStigemobile, igen inspireret af en enkel grafisk form.Læg dertil, at ved foldningen af kartonen opnårkartonen en spændende styrke.Det er beroligende at iagttage, hvorledes stigerne ideres samhørighed får din tanke til at bevæge sigfra ét niveau til det næste.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  "Du er, hvad du TROR du er."Hvad ser du her? Ser du fire strimler bukket tre gange,holdt sammen med ringe, monteret på en snor med en trækugle?Eller ser du fire glade, frie mennesker?Det er DIG der bestemmer! Tænk over, at positiv energi avler flere positive energier.Fås i sort, gul eller multifarvet.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  En mobile med en enkel, yndefuld grafiskudformning, der bringer associationer tildrageflyvning højt mod den blå himmel.Mobilen vil give dine tanker flugt og fantasien videgrænser.Fås i sort eller grøn, begge med pink snor.

  DKK 199,00
Viser 25 - 36 af 128