Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Rudolph Care exfoliating soap_artium_200 ml Forstør

Rudolph Care exfoliating soap 190ml

4536

Ny

Exfoliating Soap er en eksfolierende og plejende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Fjerner effektivt skidt, snavs og bakterier, mens abrikoskerne-granulat og fine skrubbekorn fra det naturlige silica-mineral eksfolierer huden let og fjerner døde hudceller fra overfladen af huden

Flere detaljer

DKK 145,00

Yderligere information

Effekt

Rene hænder og en frisk fornemmelse. Vi har tanket Exfoliating Soap op på nærende og fugtbevarende ingredienser for at undgå, at jævnlig og ordentlig håndhygiejne ikke udtørrer og ødelægger dine hænder. Særligt aloe vera og acai-ekstrakt sørger for at fastholde fugten i huden og styrke den. Fine korn fra abrikoskerner og silica eksfolierer dine hænder blidt, og giver en ekstra ren fornemmelse – og silkebløde hænder.

Duft

Exfoliating Soap er tilsat et strejf af mentol, som opkvikker sanserne og bidrager med en følelse af friskhed.

Konsistens

Sæben har en gelagtig konsistens tilsat finkornede skrubbekorn. Når den masseres mellem håndfladerne, får du luftlet og silkeblødt skum. Husk at vaske hænderne grundigt – du kan lære mere om optimal håndhygiejne af Sundhedsstyrelsen her

Certificeringer

Exfoliating Soap bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark.

30 andre varer i samme kategori: