Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Rudolph Care facial oil delight_artium_15 ml Forstør

Rudolph Care facial oil delight 15ml

4545

Ny

Facial Oil Delight er din genvej til glød og velplejet hud: En let og nærende ansigtsolie til alle hudtyper, som smelter ind i huden uden at fedte. Den tilfører fugt og smidighed, afbalancerer huden og efterlader den silkeblød.

Flere detaljer

DKK 395,00

Yderligere information

Facial Oil Delight indeholder en særlig kombination af økologiske olier, som harmoniserer huden og giver glød. Olien er også rig på aktive ingredienser som salturt-ekstrakt, der optimerer hudens naturlige evne til at bevare fugt, og brunalge-ekstrakt, som styrker hudens naturlige dannelse af hyaluronsyre og kollagen. Facial Oil Delight er en del af vores Delight-serie, hvor man også finder Moisture Delight og Mist Delight.Tilsammen danner de en nærende, luftlet og særligt fugtgivende ansigtsrutine.

Duft

Ansigtsolien vækker dine sanser med Rudolph Cares milde signaturduft og friske, naturlige noter fra de grønne ingredienser.

Konsistens

Let, blød og hurtigt absorberende.

Certificeringer

Facial Oil Delight bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark.

30 andre varer i samme kategori: