Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Rudolph Care silky soap_artium_200 ml Forstør

Rudolph Care silky soap 200ml

4515

Ny

Silky Soap er en luksuriøs og nærende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Fjerner effektivt skidt, snavs og bakterier og er rig på vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som forhindrer, at huden udtørres.

Flere detaljer

DKK 125,00

Yderligere information

Effekt

Rene hænder og en frisk fornemmelse. Vi har tanket Silky Soap op på nærende og fugtbevarende ingredienser for at undgå, at jævnlig og korrekt håndhygiejne ikke udtørrer og ødelægger dine hænder. Særligt aloe vera sørger for at fastholde fugten i huden, mens hvedeprotein har en styrkende effekt. Sæben kan bruges ved køkkenvasken og på badeværelset – og sågar til kroppen under bruseren.

Duft

Silky Soap er tilsat Rudolph Cares naturlige signaturparfume, som fylder luften med en diskret velduft, når man vasker hænder.

Konsistens

Sæben har en gelagtig konsistens, og når den masseres mellem håndfladerne, får du luftlet og silkeblødt skum.

Certificeringer

Silky Soap bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark

30 andre varer i samme kategori: