Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Architectmade Penguin

Ny

Det startede i 1954 som unikke gaver. Udtænkt og udformet af sølvsmeden Hans Bunde. En håndlavet PENGUIN til hver af sine elskede søstre.

Flere detaljer

DKK 399,00

Yderligere information

I Pingvinerne kombinerede Hans Bunde kærligheden til sine søstre med fascinationen af de særlige dyr, der blandt andet er kendte for at holde fast i livslange monogame forhold. I dag, mere end 60 år efter, er to medlemmer af pingvinfamilien endelig klar til at møde verden. Stor og lille står PENGUIN side om side - som et håndgribeligt billede på familiens ubrydelige bånd. Alt efter PENGUIN's placering - og om den står alene eller i flok - kan de stilrene figurer symbolisere både majestætisk stolthed, familiebånd, venskab og kærlighed. Som med al anden kunst afhænger tolkningen af øjnene, der ser. Udformet i smukt bøgetræ er hver enkelt PENGUIN unik. Mens den glansfulde håndmalede bagside minder om blanke pingvinfjer i den skarpe arktiske sol, så er forsiden af fuglen bevaret i det rå, ubehandlede træ. Nøgent afsløres her de unikke linjer i naturmaterialet, der kun bliver smukkere med årene.

30 andre varer i samme kategori: