Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Architectmade Penguin Forstør

Architectmade Penguin

Ny

Det startede i 1954 som unikke gaver. Udtænkt og udformet af sølvsmeden Hans Bunde. En håndlavet PENGUIN til hver af sine elskede søstre.

Flere detaljer

DKK 439,20

-20%

DKK 549,00

Yderligere information

I Pingvinerne kombinerede Hans Bunde kærligheden til sine søstre med fascinationen af de særlige dyr, der blandt andet er kendte for at holde fast i livslange monogame forhold. I dag, mere end 60 år efter, er to medlemmer af pingvinfamilien endelig klar til at møde verden. Stor og lille står PENGUIN side om side - som et håndgribeligt billede på familiens ubrydelige bånd. Alt efter PENGUIN's placering - og om den står alene eller i flok - kan de stilrene figurer symbolisere både majestætisk stolthed, familiebånd, venskab og kærlighed. Som med al anden kunst afhænger tolkningen af øjnene, der ser. Udformet i smukt bøgetræ er hver enkelt PENGUIN unik. Mens den glansfulde håndmalede bagside minder om blanke pingvinfjer i den skarpe arktiske sol, så er forsiden af fuglen bevaret i det rå, ubehandlede træ. Nøgent afsløres her de unikke linjer i naturmaterialet, der kun bliver smukkere med årene.

30 andre varer i samme kategori: