Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

McVERDI Regnfrakke Mc761a Offwhite

Ny

Offwhite regnjakke – eller det vil i hvert fald sige meget byge-tætte – jakke i trods kraftig coatning relativt blød hørkvalitet. Jakken har en helt klassisk og tidløs McVERDI silhuet. Læs mere om jakke og materiale nedenfor.

Flere detaljer

DKK 2.799,00

Yderligere information

Lidt mere om frakken …

En lidt atypisk regnjakke, der er syet i en hørkvalitet med coating. Det gør jakken langt mere åndbart og mere behagelig, at have på end klassiske regnjakker i 100% kunstmaterialer. Jakken er meget vandafvisende, men dog ikke svejset i sømmene og den har ikke 100% regnsikrede detaljer – så den er altså et godt svar på en overgangsfrakke til det våde forår, men ikke et alternativ til den 100% procent praktiske regn-regn-jakke. Til gengæld får du et lækkert stykke overtøj, som også kan bruges i godt vejr og som ser lækkert ud stående åbent, så man kan se hør-indersiden af frakken. Jakken har en hel klassisk lige op og ned silhuet og en sej, skulpturel McVERDI-krave. De store påsatte lommer med klapper samt det oversizede fit gør jakken casual og lige til. Faktisk virkelig hyggelig at have på. Forrest har jakken seje trykknapper med hul igennem. Jakken har desuden en inderlommer med trykknap.

Materialet

Regnjakken er syet i en ret dejlig 100% hør med et lag af meget vandafvisende polyerethan coating. Det gør jakken meget vandafvisende og giver den en regnfrakke-overflade. Indvendig er hør kvaliteten imidlertid helt synlig i naturfarve og frakken føles rar at have på. Kvaliteten er fra Italien og frakken er syet i Bulgarien.