Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Mumi Krus Ninny Powder Forstør

Mumi Krus Ninny

1027428

Ny

Mumi Familien modtager en gæst, den lille og skræmte Ninni, der er blevet usynlig. Mumi familien tager imod Ninni med åbne arme og behandler hende, som hun var en del af familien. På grund af deres omsorg får Ninni sin selvtillid tilbage og bliver synlig - lidt efter lidt. Det usynlige barn fortæller en historie om, hvor vigtigt det er at se andre og blive set. 

Flere detaljer

DKK 149,95

Yderligere information

Mumitroldenes fantastiske univers er oprindeligt skabt af Tove Jansson. Alle karaktererne er skabt med inspiration i personerne omkring hende. Med udgangspunkt i Tove Janssons originale tegninger, har illustrator Tove Slotte skabt motivet, hvor farvevalget forstærker hver karakter og deres fortælling.

Skandinavisk design
Det enkle stel Teema fra Arabia er designet af Kaj Franck. Designet er udformet efter tre simple former - cirkel, kvadrat og rektangel. Kvalitet og funktionalitet er omdrejningspunktet for Teema og essensen for det skandinaviske designprincip.

30 cl
Ø: 8 cm

30 andre varer i samme kategori: