Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mumi Krus Mumrikken

1015561

Ny

Mumrikkens livsfilosofi er minimalistisk og ukompliceret. Han er en filosofisk vagabond, som har alt, hvad han skal bruge med sig i sin rygsæk. Den nysgerrige og imødekommende Mumrikken dømmer aldrig nogen, og han elsker sin tilværelse i Mumidalen. Men når vinteren viser sine første tegn, drager han lystigt sydpå og vender først tilbage til foråret.

Flere detaljer

DKK 149,95

Yderligere information

Mumitroldenes fantastiske univers er oprindeligt skabt af Tove Jansson. Alle karaktererne er skabt med inspiration i personerne omkring hende. Med udgangspunkt i Tove Janssons originale tegninger, har illustrator Tove Slotte skabt motivet, hvor farvevalget forstærker hver karakter og deres fortælling.

Skandinavisk design
Det enkle stel Teema fra Arabia er designet af Kaj Franck. Designet er udformet efter tre simple former - cirkel, kvadrat og rektangel. Kvalitet og funktionalitet er omdrejningspunktet for Teema og essensen for det skandinaviske designprincip.

30 cl
Ø: 8 cm

30 andre varer i samme kategori: