Om os

Dansk og Skandinavisk design i hjertet af København

Artium er i dag en af Danmarks førende designbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Enkelte spændende nyheder fra andre europæiske lande er også at finde både i vores webshop og i vores fysiske interiør butik. Sortimentet spænder fra kendte danske og skandinaviske klassikere inden for kunsthåndværk og brugskunst til de nyeste designs og mærkevarer.

Vi tilbyder tax free til vores kunder som bor uden for EU.

Designerbrands

Her finder du mere end 100 leverandører med design til boligen, kunsthåndværk, modetøj, tasker, accessories, smykker etc. som vi nøje udvælger. Vi har designerbrands som Stelton, Royal Copenhagen, Hay, Flensted mobiles, Papercollectives, OyOy, Kay Bojesen, Hoptimist, Maileg, Markberg, Meraki, Klok, Bitte Kai Rand, RAINS, Kokoon etc.

Designbutikkens åbningstider

Mandag - Fredag 11-18

Lørdag  10 - 17

Søndag 12-16

Adresse

Gammel Mønt 5
1117 København

Om Artium

Artium, Skandinavisk Design Center ApS blev stiftet i 1981 som en videreførelse af Den Permanente, kendt som indbegrebet af skandinavisk design og kunsthåndværk.

Forretningens ejerkreds består af Stelton A/S, Flensted Mobiler ApS, Thomas Boserup Klok, Kirsten Lundbergh, Charlotte Weiss Jensen og PBI Holding A/S. De involverede designselskabers produkter forhandles også i butikken.

Kom og besøg os i vores lyse og indbydende omgivelser i hjertet af København, hvor vi byder på et stort udvalg inden for boliginteriør, boligtilbehør, gaveartikler, brugskunst, kunsthåndværk, design og lidt souvenir fra turen til København.

På gensyn fra
Team Artium