Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Brands

Varesortimentet i Artium udvælges med omhu af vores dygtige personale, der hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på markedet.

Takket være et veletableret og solidt samarbejde med vores faste leverandører er vi først med det sidste nye til hver sæson. Endvidere henter vi inspiration og finder nye varer på de vigtigste designmesser i ind- og udland.

Alle varer på webshoppen kan også købes i den fysiske butik, ligesom varer set i den fysiske butik kan bestilles via webshoppen - også selvom varen ikke måtte være vist i webshoppen.

Søger du forgæves efter en vare, så send os blot en mail - vi undersøger gerne pris og leveringstid på ting, der ikke er en del af vores sædvanlige sortiment.


Mest solgte

Producenter

Information

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Fredag: 11-18
Lørdag: 10-16
Søndag: Lukket

Brand Der er 107 brands

pr. side
Viser 1 - 12 af 107
 • 24bottles

  24Bottles® er det italienske designmærke født i 2013 med det formål at reducere påvirkningen af ​​engangsplastikflasker på planeten og vores liv. 

  Idéen med vores virksomhed kommer fra søgen efter den mest bekvemme og funktionelle løsning til at imødekomme behovet for at hydrere på en sund, elegant og økologisk måde dag for dag. 

  Konceptet er at skabe nyttige og funktionelle objekter, der gør verden til et mere behageligt og mindre forurenet sted. Hos 24Bottles® mener vi, at godt design kan ændre tingene til det bedre og kan hjælpe folk med at forbedre deres helbred og livskvalitet såvel som deres udseende på en miljøvenlig måde.

  Vores fokus er at kombinere form og funktion for at tilbyde unikke lette samlinger af flasker, koordineret tilbehør og smarte løsninger for at fremme en mere bæredygtig og behagelig livsstil, mens du holder personlig stil i skak.

 • Anne Beate

  0 varer

 • Anne Black AS

  0 varer

 • Aqua Dulce

 • Bio2you

  0 varer

 • Bisgaard

  Sko lavet med lidenskab - en omhyggelig blanding af høj kvalitet og diskret dansk design med unik know-how inden for skonfremstilling. Kombination af traditionelt, højt kvalificeret håndværk med et fremadrettet image og unikke detaljer for alle typer kvinder.

Viser 1 - 12 af 107