Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Nyheder

Tilbud

Åbningstider i butikken
Mandag - Lørdag: 10-19
Søn- og helligdage: 11-19
pr. side
Viser 1 - 12 af 19
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Snowball Vægt: 295 gBANG! Sådan beskriver man bedst vores SNOWBALL, som er spækket med smagsintensitet fra salmiak, sort pepper og råt lakridspulver. Mild mælkechokolade og en sød lakridskerne skaber balance i den samlede smagsoplevelse.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Snowball Vægt: 125 gBANG! Sådan beskriver man bedst vores SNOWBALL, som er spækket med smagsintensitet fra salmiak, sort pepper og råt lakridspulver. Mild mælkechokolade og en sød lakridskerne skaber balance i den samlede smagsoplevelse.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Classic Vægt: 295 gVores julefavorit, CLASSIC, er en kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade og knasende havsalt, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Classic Vægt: 125 gVores julefavorit, CLASSIC, er en kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade og knasende havsalt, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 130,00

  Variant: Dark & Sea SaltVægt: 295 gMørke tider kalder på delikat og blød mørk chokolade, og vi har fundet den bedst mulige kombination med sød lakrids og små flager af havsalt.

  DKK 130,00
 • Vis her
  DKK 70,00

  Variant: Dark & Sea SaltVægt: 125 gMørke tider kalder på delikat og blød mørk chokolade, og vi har fundet den bedst mulige kombination med sød lakrids og små flager af havsalt.

  DKK 70,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: C - Coffee Kieni Choc Coated LicoriceVægt: 125 gLakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund 'Kieni', placeret i hjertet af Kenya. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: C - Coffee Kieni Choc Coated LicoriceLakrids C er en sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund 'Kieni', placeret i hjertet af Kenya. For at sikre den unikke produktkvalitet, modtager vi den friskristede kaffe til vores fabrik, lige inden produktionen opstartes

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: B - PAssion Fruit Choc Coated LiquoriceVægt: 295 gSød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: B - PAssion Fruit Choc Coated LiquoriceVægt: 125 gSød lakrids iklædt nøje udvalgt hvid chokolade og forførende passionsfrugt. Chokoladens sødme, passionsfrugtens syrlighed og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Sødt, syrligt og suverænt – omsluttet af en delikat, sprød sukkerskal.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 125,00

  Variant: A - Choc Coated LicoriceBlød lakrids belagt med chokolade og lakridspulver. Vi opdagede det på Island, hvor det har været en klassiker i generationer. Vores version af denne lakrids er belagt i eksklusiv belgisk chokolade og vores eget lakridspulver. Ifølge mange er A øjeblikkeligt vanedannende.

  DKK 125,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Variant: D - Salt & Caramel Choc CoatedDet er næsten umuligt at modstå denne vindende kombination af saltet karamel og sød lakrids. D er den perfekte sødtsalte oplevelse, der er ideel til at tilfredsstille dine mid-afternoon munchies sammen med en kop te eller kaffe. Feisty og blid på samme tid.

  DKK 75,00
Viser 1 - 12 af 19