Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

McVERDI Frakke MC720A

Ny

Denne forårsjakke har et yndigt og feminint A-snit, der sidder utrolig pænt. Bærestykket over ryggen er også med til at give jakken et rigtig pæn pasform. Jakken har en lille elegant krave, der ikke fylder for meget og lukkes med pæne betrukne snaptrykknapper. Forrest har forårsjakken to høje og karakteristiske paspolerede lommer.

Flere detaljer

DKK 2.799,00

Yderligere information

Jakken er syet i et utrolig lækkert materiale bestående af 61% hør og 39% bomuld udviklet specielt til os. Kombinationen af hør og bomuld giver en meget tiltalende struktur - materialet er på en gang crispy og blødt. Stoffet har en lækker tyngde, der gør at man har en fed følelse af at have jakken på. Farverne er melerede - det hele er bare top eksklusivt. Yderstoffet er coated, og forårsjakken er dermed vandafvisende. Indvending er jakken foeret med stribet for bestående af 70% viscose og 30% polyester. Materialet til forårsjakken her, er udviklet af vores italienske samarbejdspartner og er også produceret i Italien. Jakken er syet i Bulgarien.

30 andre varer i samme kategori: