Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

McVERDI Frakke MC720C

Ny

En rigtig dejlig sandfarvet McVERDI trenchcoat. Klassisk snit, McVERDI detaljer, lækker hør/bomuldskvaltitet og flotte melerede farver. Resultatet er en smuk og elegant cottoncoat, der føles eksklusiv at have på. Raglanærmet giver et pænt fit omkring skuldrene og det brede bælte kan bruges enten i taljen eller hænge løst bundet på ryggen. 

Flere detaljer

DKK 3.199,00

Yderligere information

Frakken er syet i et utrolig lækkert materiale bestående af 61% hør og 39% bomuld udviklet specielt til os. Kombinationen af hør og bomuld giver en meget tiltalende struktur - materialet er på en gang crispy og blødt. Stoffet har en lækker tyngde, der gør at man har en fed følels, når man har frakken på. Farverne er melerede - det hele er bare top eksklusivt. Yderstoffet er coated, og forårsfrakken er dermed vandafvisende. Indvending er frakken foeret med stribet for bestående af 70% viscose og 30% polyester. Materialet til forårsfrakken her er udviklet af vores italienske samarbejdspartner og er også produceret i Italien. Frakken er syet i Bulgarien.

30 andre varer i samme kategori: