Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

McVERDI Frakke McA Black

Ny

Jakken har en LOOSE pasform. I størrelse medium har jakken en brystvidde på 128 cm, hvoraf 26-30 cm er beregnet mervidde, og den har en fuld længde på 82 cm.

Flere detaljer

DKK 1.739,40

-40%

DKK 2.899,00

Yderligere information

Gummifrakkerne og jakkerne er en vores absolutte kerneprodukt. McVERDI gummifrakkerne og jakkerne er en McVERDI klassiker. De er de mest egnede frakker til det skandinaviske vejr, fordi de både er vind- og vandtætte, samt de er foret med et uldfor, der er varmt og dejligt.

Denne gummi-jakke har en lang sæson, holder længe og har et tidløst, klassisk design. Jakken bliver utrolig hurtigt en uundværlig del af garderoben og den er et let valg i et omskifteligt efterårsvejr, som vi har her i Danmark og hele Skandinavien.

Denne gummi-jakke er en klassiker blandt gummifrakkerne. Den har et godt snit, en god hætte, trykknapper og en løbegang med elastik, der kan justeres mellem foer og yderstof, alt efter hvor meget fri vidde man ønsker på bagstykket. Gummi-jakken har en inderlynlås og en inderlomme.

Gummi-jakken fås i en flot klassisk sort. Som en nyhed i år kan du også få gummi-jakken i to nye farver. En flot sølv og en petrol. Gummi-jakken kan også købes i farverne grå og bordeaux.

30 andre varer i samme kategori: