Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kun online

McVERDI Frakke McB Bourgogne

Ny

Frakken har en LOOSE pasform. I størrelse medium har den en brystvidde på 120 cm, hvoraf 24-26 cm er beregnet til mervidde og frakken har en fuld længde på 95 cm i størrelse medium.

Flere detaljer

DKK 1.919,40

-40%

DKK 3.199,00

Yderligere information

Gummifrakkerne er et af McVERDIs absolutte kerneprodukter og vi bliver aldrig trætte af dem. De er de bedst egnede frakker til det skandinaviske vejr, fordi de både er vind- og vandtætte, samt de er foret med et uldfoer, der er varmt og dejligt. Gummifrakken holder længe, og den har et tidløst klassisk design. Denne gummifrakke, McB, er en af de gummifrakker, som vi har haft med i kollektionen i over 20 år og den er stadig et hit!

Det er helt fantastisk, at den appellerer til alle aldre og kropstyper. Gennem årene er der ingen tvivl om, at denne tidsløse klassiker er vores absolut bedst solgte frakke. Den skal prøves og måske købes? Måske den kan blive din nye favorit i garderoben.

Frakken har et enkelt look foran, hvor enderne af løbegangen kan justeres indvendigt i frakken. Frakken har en hætte, lynlås, lynlåslommer, inderlomme og en løbegang henover ryggen, hvor elastikken kan justeres, alt efter hvor meget fri vidde man ønsker i ryggen. Det fine ved frakken er, at løbegangen går lidt om på fronten, så den lige markerer taljen.

30 andre varer i samme kategori: