Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

McVerdi sort regnfrakke med lynlås og hætte

Ny

derstoffet på regnfrakken består af 65% bomuld og 35 % polyerethan, der giver materialet gummioverfladen. Gummioverfladen gør, at selve ydermaterialet er vindtæt og meget vandafvisende, mens bomulden gør, at man kan have en praktisk frakke, som man kan ånde i. Foeret består af 80% uld og 20% polyamid.

Frakken har en LOOSE pasform.

Flere detaljer

DKK 1.599,50

-50%

DKK 3.199,00

Yderligere information

Siden virksomhedens start i 1987 har den regnfrakken været et vores kerneprodukter. Lotte Honoré startede virksomheden med at sælge sorte gummifrakker i København. Fordi gummifrakkerne er McVERDI klassiker, bliver der fortsat lanceret nye farver. Her er regnfrakken i helt klassisk sort. Frakken er varm, smart og praktisk. Konklusionen er, at det muligvis er den bedste gummifrakke på markedet og vi kan stå 100% indenfor kvalitet, design og den gode holdbarhed. De er de bedst egnede frakker til det skandinaviske vejr, fordi de både er vind- og vandtætte, samt de er foret med et uldfoer, der er varmt og dejligt

Regnfrakken holder længe, og den har et tidløst klassisk design. Denne regnfrakke, McB, er en af de regnfrakker, som vi har haft med i kollektionen i over 30 år og den er stadig et hit!

Det er helt fantastisk, at den appellerer til alle aldre og kropstyper. Gennem årene er der ingen tvivl om, at denne tidsløse klassiker er vores absolut bedst solgte frakke. Den skal prøves og måske købes? Måske den kan blive din nye favorit i garderoben.

Frakken har et enkelt look foran, hvor enderne af løbegangen kan justeres indvendigt i frakken. Frakken har en hætte, lynlås, lynlåslommer, inderlomme og en løbegang henover ryggen, hvor elastikken kan justeres, alt efter hvor meget fri vidde man ønsker i ryggen. Det fine ved frakken er, at løbegangen går lidt om på fronten, så den lige markerer taljen. Frakken er meget vandafvisende, men dog ikke svejset i sømmene og den har ikke 100% regnsikrede detaljer – så den er altså et godt svar på en overgangsfrakke til det våde forår eller efterår, men ikke et alternativ til den 100% procent praktiske regnfrakke. Til gengæld får du et lækkert stykke overtøj, som også kan bruges i godt vejr og som ser lækkert ud stående åbent.

Yderstoffet på regnfrakken består af 65% bomuld og 35 % polyerethan, der giver materialet gummioverfladen. Gummioverfladen gør, at selve ydermaterialet er vindtæt og meget vandafvisende, mens bomulden gør, at man kan have en praktisk frakke, som man kan ånde i. Foeret består af 80% uld og 20% polyamid.

Overtøj skal være let at holde. Denne regnfrakke skal bare tørres af med en fugtig klud og hænges til luftning indimellem. Som udgangspunkt kan regnfrakken IKKE renses og som udgangspunkt heller ikke vaskes. Men det kan dog lade sig gøre, at vaske regnfrakken forsigtigt på uldvaskeprogram i maskinen, når den virkelig trænger til det, men det bør kun gøres uhyre sjældent. Den lidt begrænsede muligheder for vask og rens har dog aldrig været et problem i de snart 30 år, hvor vi har produceret frakkerne.

Ydermaterialet, som er brugt til denne frakke, er produceret i Italien af den samme producent gennem 30 år. Uldfoeret er også produceret i Italien, mens frakken er syet i Bulgarien. OBS! Frakken er meget vandafvisende, men dog ikke svejset i sømmene og den har ikke 100% regnsikrede detaljer.

30 andre varer i samme kategori: