Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

McVerdi terracotta lang løs frakke med ballonsilhuet og hætte

Ny

Vinterfrakken er varm, rummelig og har lækre store lommer.

Flere detaljer

DKK 1.749,50

-50%

DKK 3.499,00

Yderligere information

En lang vinterfrakke med ballon silhuet i denne flotte terracotta der passer perfekt til lange efterårs- og vintereftermiddage. Frakken har en karakterisk silhuet og en god tyngde, der gør den meget lækker at have på. Frakken varmer dejligt omkring benene. Frakken er en oversize frakke, en rigtig varm ‘flyder’. Forestil dig en kold vinteraften, hvor du går en lang tur i skoven iført denne lange varme frakke og et par grove smarte vinterstøvler. Et rigtig dejlig varmt vintersæt. Vi glæder også allerede! Frakken har hætte og rib vindfang, som gør frakken ekstra hyggelig og holder kulden ude. Perfekt til de kolde vinterdage. Frakken lukkes med en asymmetrisk lukning med trykknapper, som giver frakken et fedt udtryk. Frakken har også en inderlynlås, så frakken kan lukkes godt til. Denne vinterfrakke har selvfølgelig store lækre påsatte lommer og Thinsulate foer.

Frakkens ydermateriale består af 70% bomuld og 30% polyamid (polyester). Det gode ved dette materiale er det store indhold af bomuld, der gør vinterfrakken åndbar. Ydermaterialer er let og har en blød overflade. Ydermaterialet har en coating på indersiden, der gør materialet vindtæt og vandafvisende. Frakken er foret med Thinsulate CDS100. Thinsulate er et isoleringsmateriale (mellemfoer), der er udviklet af 3M. Materialet består af små microfibre, der har evne til at holde på din egen kropsvarme og holde fugt og kulde ude. Mikrofibrene tempererer også efter din kropsvarme og temperaturen udenfor. Thinsulate er meget tyndt og let. Det er meget anvendt i flyverdragter og skitøj. Frakken er foret inderst med et bomuld og polyester foer. 50% bomuld og 50% polyester. Vi kan skrive under på, at dette er en dejlig varm vinterfrakke. Frakken kan vaskes forsigtigt i vaskemaskinen, men det bør kun gøres yderst sjældent. Vi anbefaler et skånevask program. Brug neutralt vaskemiddel og centrufugér en ekstra gang. Hvis du får en plet på frakken, kan den med fordel fjernes med neutralt opvaskemiddel.

Vinterfrakken har en OVERSIZE 1 pasform. Frakken er oversize, en rigtig “flyder” frakke. 40-42 cm er beregnet til mervidde. Hvilket betyder at 40-42 cm er pladsen til bevægelse, det der skaber det oversize look. Vinterfrakken har en længde på 120 cm i en str. medium. Du vil opleve, at du vil kunne passe flere størrelse, fordi frakken er oversize. Hvis du vil have frakken skal være mindre oversize, så anbefaler vi at du vælger en størrelse mindre.

30 andre varer i samme kategori: